Velkommen

l’Cobert de CANblau er lillebror til CANblau Tapasbar, som findes i Aarhus og Aalborg. Frit oversat hedder vi ”CANblau i en box” på catalansk, og vores DNA er 100 % autentisk spansk. En af hovedmændene bag CANblau Tapasbar, Jimmy Holm, har i en årrække arbejdet på nogle af de bedste spanske restauranter, såsom el Bulli og el Cellar de Can Roca. Da han i 2010 vendte tilbage til Danmark, blev det starten på et koncept, som vores gæster har taget fantastisk godt imod – CANblau Tapasbar.

”Udbryderen” l’Cobert de CANblau så dagens lys i september 2016 i Aarhus Central Food Market, og er i dag en ægte spansk tapassucces i Danmark. Vores dogme er klart: Vi importerer selv hovedparten af vores råvarer. Sortfodsskinker, brød, mandler, oliven, sardiner, vin, ost og mange andre spanske specialiteter. Vores tapas skal bankes op med temperament og velsmag, og vi går IKKE på kompromis med råvaren eller kvaliteten. Vi arbejder med smagsoverraskelser og nuancer, som ellers kun findes hos de bedste spanske restauranter, og på bedste spanske manér– vi arbejder hurtigt.

En populær servering fra l’Cobert de CANblau er vores platte, hvor man for 125 kroner får 4 velsmagende tapas serveret på én gang, derudover har vi en række af innovative tapas, der som regel indeholder både en hotdog og en burger (på en lidt anden måde, end hvad du formentlig er vant til). F.eks er vores burger med indbygget flæskesvær øverst på bollen svær at takke nej til.
Vel mødt, og på velsmagende gensyn hos l’Cobert de CANblau.